Atlantic Aged | Straight Bourbon Whiskey 50% - batch 01

April 2020: Netop vundet sølv til ADI's Judging of Craft Spirits 2020


Hos Knaplund Destilleri er vi inspireret af USA og på ejeren Karl Povlsens visitkort står der blandt andet Bourbonlover. Det er hans forkærlighed for den amerikanske whiskey der ligger stilen for vores whiskey.

Den første whiskey fra destilleriet er også lavet i USA. For 3 år siden var Karl i USA, hvor han var med til at lave denne whiskey. Den er først lagret 3 år i USA for derefter at blive fragtet over Atlanten direkte på fadene – som den første i verden af sin slags.


På Knaplund Destilleri har vi herefter givet whiskey’en kærlighed, håndflasket hver enkelt flaske, nøje udvalgt flaskerne og selv designet etiketterne. Denne er tappet ved cask strenght 56%.


Whiskey’en er en highrye whiskey. Det vil sige den udover majs består af 21% rug og en lille smule byg. Det giver den en unik smagsprofil, som adskiller sig fra de traditionelle Bourbons vi kender. Noterne fra de nye amerikanske hvid egefade træder også tydeligt frem. Noterne er både vanilje samt karamel – og smager man godt efter kan man sagtens fornemme turen over Atlanten med bølgeskvulp og saltvand.


Farve: Gylden

Vol %: 56%

Destilleri: Knaplund Destilleri Batch 01

500 ml

Buy this
  • 449,00 kr