Cocktail Camp | Knaplund all inclusive

Minifestival med cocktails, live musik, foodtruck og hygge i højsædet. Fra kl 18-24. Til hver aften er der 100 billetter. Har I spørgsmål - så skriv endelig til [email protected] eller ring på 31903450. Vi har lidt flere værelser og kan placere jer sammen i grupper.


Jer der booker overnatning kan tjekke ind fra kl 16


Program:

Vi starter kl 18 med aftenens første cocktail krydret med lidt historie om os og hvordan man finder på at omdanne en efterskole til et destilleri. Naturligvis med indlagt tid til hygge.


kl 19-20.30 Fra foodtruck forsyner I jer med lækre Texas Longhorn gourmet burgere og pommes, Alt er hjemmelavet med et touch af vestjylland. I baren er der fri øl, vand og cocktail til.


Kl 20.30 - 24 I dette tidsrum vil vi servere 6 cocktails for jer med lidt salte snacks on the side. Der spilles live musik af aftenens band - og vi fortæller om de enkelte gin - og hvad vi syntes der udgør en god cocktail. Undervejs er der rundvisning i destilleriet. Vi siger tak for i aften til midnat


Jer der booker overnatning kan afhente en morgenkomplet med juice, kaffe, brød, smør, ost og pålæg samt lidt sødt i tidsrummet kl 8-10. Udtjekning kl 11. Inklusiv i prisen også til campister.


Godt at Vide:

Vi tager forbehold for alle regler i forhold til Corona. Og meld jer gerne til sammen, hvis I er en gruppe, så sørger vi for I sidder sammen. På hvert værelse er der 3 senge og en madras. Så er I flere der kan sove på samme værelse så kontakt os gerne. Vi har også en sovesal til 5 personer.


Alt er inklusive i aftenarrangementet. Kontakt os hvis du har allergier eller andet vi skal tage højde for. Vi har overdækket vores gård - og arrangementet foregår derude. Så tag tøj med til det. Det bliver hyggeligt. Vi glæder os.


Campen er kun for voksne


Medbring:

- Dit festival humør

- Booker du værelse er der sengetøj samt håndklæder så medbring kun hørepropper hvis din makker snorker

- Booker du shelter er der madrasser - medbring dyne, pude eller sovepose + håndklæde hvis du vil i bad

- Tøj til vejret. Det foregår i telt.

- Lommepenge hvis du bliver forelsket i et par gin - så har butikken åben
Buy this
  • fra 698,00 kr