Rock & Rye | 32%

Hvad er Rock & Rye. Det er simpelthen datidens Old Fashioned. Ikke nok med det smager fantastisk - så er vi ret så vilde med navnet - Rock & Rye.


Way back i 1800 tallet - serverede man Rock & Rye i diverse Saloons. Dengang var man simpelthen nød til at give sin whiskey lidt smag før det var nogenlunde drikkeligt. Det er man ikke længere - men noglegange er det bare skønt at få en whiskey - en cocktail der er helt anderledes.


Vi har taget vores Rye whiskey og rørt den med rockcandy - altså sukker. Derudover har vi smagt den til med honning, appelsin og bitters. Præcis som vi kender fra Old Fashioned.


Prøv den iskold on the rocks i dit favorit lowball glas - et såkaldt alm glas, som er godt at holde om. Vi kan godt røbe at for nogle her på destilleriet er denne variant næsten altid go to, som en predinner cocktail.


Er du til en mere soft cocktail, så prøv at muddle en skive appelsin og et cocktailkirsebær i glasset inden du handler Rock & Rye i - og top af med danskvand. På den måde får du en sødere og mindre sprittet cocktail om man vil.

Køb denne
  • 249,00 kr